Produktfamilien Hospitality

Vår erfaring skal være sykehusets trygghet ved innføringen av nye digitale informasjonsløsninger.

Hospitality er et samlebegrep for hele vår produktplattform som består av:

  • HealthBrowser pasientterminaler inklusive programvare og tjenesteproduksjon
  • HealthView storskjerm, interaktive touchskjermer og web inklusive programvare og tjenesteproduksjon
  • HealthTV - TV på storskjermer i oppholdsrom eller pasientrom

Kommer: Ny webside og nye produkter

Hosptial IT lanserer nye produktlinjer for både sykehus og kommuner. Sentralt i løsningene står mobile arbeidsverktøy som arbeider gjennom megatrenden "operational intelligence" - rett informasjon om rett pasient til rett person til rett tid. Dette realiserer sykehusspesifikke applikasjoner mht. pasientflyt, utstyrsflyt og ansattflyt. For kommuner realiseres den digitale hjemmetjeneste og digitale sykehjem. Les mer: Digital hjemmetjeneste - digitale sykehjem.

HealthService

Pasientterminalene er et produkt med flere integrerte tjenester. For sykehuset er det derfor viktig med et meget enkelt og oversiktlig drift- og servicekonsept, da de i mest mulig grad skal drive med sin kjernevirksomhet.
Hospital IT har laget et totalkonsept som dekker alle komponenter rundt leveransen av pasientterminaler. Dette konseptet har vi kalt HealthService. HealthService er en alt-i-ett løsning som gir en trygghet og sikkerhet for pasienter og ansatte. Dette gjør at sykehuset har ett kontaktsted for innmelding av feil, uansett type.
Del:
Tips en venn