Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Utstyrssporing basert på RTLS

Hospital IT leverer utstyrssporingsløsninger som baseres på RTLS-prinsipper (Real time location system). Utstyr lokaliseres svært nøyaktig i sanntid, og utstyrets posisjon og status er tilgjengelig via smartmobilapplikasjoner. Våre løsninger åpner for sporing, bruksstatistikk, booking og kontroll. Utstyrskomponentene er enkle å installere og er velprøvd fra multiple sykehusinstallasjoner i utlandet. 

 

SmartSpor 1 Icons

Hvor er utstyret?

Smart utstyrssporing vet hvor utstyret er til enhver tid. Utstyret tagges med posisjonssendere som følges i potensielt hele bygget. Posisjonen og utstyrets identitet er tilgjengelig i sanntid på smartmobiler.

SmartSpor 2 Icons

Hvordan brukes utstyret?

SmarTrack holder oversikt over ressursutnyttelse av utstyrsbasen, og kan visualisere virkningsgraden. Slik kan sykehuset bedre kontrollere bruk og planlegge for fremtiden. Statistikk og rapporter er tilgjengelig.

SmartSpor 3 Icons

Visualisering av utstyrsparken

SmarTrack markerer posisjonen til et hvilket som helst type utstyr og viser denne på smartmobiler eller webklient på kart med tilhørende enkel bruksstatistikk. 

SmartSpor 4 Icons

Reservasjon av utstyr

SmarTrack sørger for at ansatte kan reservere og få oversikt over utstyr gjennom mobile app'er. Slik er utstyret lett tilgjengelig gjennom en smarttelefon.

Digsyk Transm Icons 1

Infrastruktur for fremtiden

Vi anvender posisjonssendere som kan anvendes for en rekke andre formål. Produktporteføljen SmartSolution anvender samme infrastruktur. Slik kan utstyrssporing være første steg der man etterhvert innfører avansert sykesignal og prosesstøtte mm.

Språk Norsk - Norwegian